Despre noi

Despre noi

Ceea ce credem că ne face să fim deosebiţi în multitudinea de oferte existente este faptul că folosim staţii de amplificare special concepute pentru lăcaşuri de cult, fiind direct producători.

Ne referim în mod expres la preamplificator care are sistem antimicrofonie (inexistent la alte sisteme sau, dacă există, este scump şi inestetic). De aici şi reglajul foarte facil, putând fi realizat chiar de dumneavoastră.

Vedem de multe ori montaje realizate în mod incorect, pe un singur canal se montează şi interiorul şi exteriorul, rezultatul fiind unul dezastruos. Când doreşti să se audă tare în exterior apare fenomenul de microfonie la interior, iar când este redus volumul de interior pentru a elimina microfonia se aude foarte încet în exterior. Sistemele montate de noi sunt concepute special pentru a evita astfel de inconveniente în urma experienţei dobândite pe parcursul anilor în domeniul sonorizării bisericilor.

De curând am implementat noul sistem multimedia cu touchscreen – atingere digitală pentru comenzi (tabletă 7 inch) pentru a bate toaca, a trage clopotele, cântări bisericeşti, acatiste, colinde, etc.

Realizăm instalaţii portabile de mare putere extrem de compacte şi uşor de folosit pentru evenimentele religioase desfăşurate în aer liber, asigurând, la cerere, montajul şi asistenţa tehnică de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *